Biefstukwraps met hummus en rucola
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit een grilpan met een scheutje olijfolie. Bestrooi de biefstukjes aan beide kanten met zout en peper. Leg het vlees in de pan en bak aan beiden kanten op hoog vuur circa 1-2 minuten.
  2. Leg de biefstukjes op een bord en laat even rusten. Was en snij onderstukken de paprika in dunne reepjes of ringen, en snij de avocado in plakjes.
  3. Besmeer twee tortilla’s met een laag hummus (niet te zuinig!). Strooi op elke tortilla een goede hand rucola, wat paprika en avocado.
  4. Snij één van de twee biefstukjes in plakjes en verdeel over de tortilla. Maak het gerecht af door er wat Parmezaanse kaas overheen te raspen.
  5. Doorloop voor ronde 2 stap 3 & 4 :-).