Misschien is vrijdagavond wel mijn favoriete avond in de week. Ook al val ik doorgaans veel te vroeg in slaap op de bank, na een week hard werken & forenzen. Nu de kleine man wat groter wordt, zit hij steeds langer met ons aan tafel te borrelen. Knabbelend aan een soepstengel of snoeptomaatje en proostend met zijn tuitbeker. Gezelligheid! En omdat hij zo innig tevreden is met zijn gezonde snacks, stimuleert hij mij om zijn goede voorbeeld te volgen. Ook lekker aan de snoepgroente dus, maar dan wel in de upgraded versie en mét een goed glas wijn erbij. Het is tenslotte weekend 😉
Ingrediënten
- 300 g snoeppaprika's (ik kocht ze bij AH)
- 1 avocado
- 5 el kwark magere
- 1 handje peterselie
- peper & zout
- 100g Hollandse garnalen
Porties: paprikaatjes (20 helften dus)
Instructies
- Was de paprika's en snij over de lengte doormidden. Verwijder de zaadjes en het groene steeltje.
- Snij de avocado doormidden en schep het vruchtvlees in een kommetje. Prak de avocado fijn en roer de kwark er doorheen.
- Snij de peterselie fijn en roer door het avocadomengsel. Breng op smaak met peper en zout. Proef!
Notities
- Lekker met een glas koele, witte wijn.
- Goed hè, die avocadocrème? Moet je deze pasta met avocadomousse gerookte zalm ook echt een proberen.
Deel dit Recept
Geef een reactie