• Home
  • Recepten
  • Instagram
  • Recepten-index
  • Over What’s that smell
  • Contact

Whatsthatsmell.nl

Foodblog voor elke dag

Gevulde snackpaprikaatjes met avocado & garnalen

28 januari 2016 by Willemijn Leave a Comment

Misschien is vrijdagavond wel mijn favoriete avond in de week. Ook al val ik doorgaans veel te vroeg in slaap op de bank, na een week hard werken & forenzen. Nu de kleine man wat groter wordt, zit hij steeds langer met ons aan tafel te borrelen. Knabbelend aan een soepstengel of snoeptomaatje en proostend met zijn tuitbeker. Gezelligheid! En omdat hij zo innig tevreden is met zijn gezonde snacks, stimuleert hij mij om zijn goede voorbeeld te volgen. Ook lekker aan de snoepgroente dus, maar dan wel in de upgraded versie en mét een goed glas wijn erbij. Het is tenslotte weekend 😉

Gevulde snackpaprikaatjes met avocado & garnalen
Gevulde snackpaprikaatjes met avocado & garnalen
Recept afdrukken
  • MaaltijdBorrelhapje, Voorgerecht
Porties Prep Tijd
10 paprikaatjes (20 helften dus) 5 minuten
Porties Prep Tijd
10 paprikaatjes (20 helften dus) 5 minuten
Gevulde snackpaprikaatjes met avocado & garnalen
Gevulde snackpaprikaatjes met avocado & garnalen
Recept afdrukken
  • MaaltijdBorrelhapje, Voorgerecht
Porties Prep Tijd
10 paprikaatjes (20 helften dus) 5 minuten
Porties Prep Tijd
10 paprikaatjes (20 helften dus) 5 minuten
Ingrediënten
  • 300 g snoeppaprika's (ik kocht ze bij AH)
  • 1 avocado
  • 5 el kwark magere
  • 1 handje peterselie
  • peper & zout
  • 100g Hollandse garnalen
Porties: paprikaatjes (20 helften dus)
Instructies
  1. Was de paprika's en snij over de lengte doormidden. Verwijder de zaadjes en het groene steeltje.
  2. Snij de avocado doormidden en schep het vruchtvlees in een kommetje. Prak de avocado fijn en roer de kwark er doorheen.
  3. Snij de peterselie fijn en roer door het avocadomengsel. Breng op smaak met peper en zout. Proef!
  4. Schep de Hollandse garnalen door het avocadomengsel en vul de paprikaatjes.
    Gevulde snackpaprikaatjes met avocado & garnalen
Notities
  • Lekker met een glas koele, witte wijn.
  • Goed hè, die avocadocrème? Moet je deze pasta met avocadomousse gerookte zalm ook echt een proberen.
Deel dit Recept

Gerelateerd

Filed Under: Borrelrecepten, Feestrecepten, Gezonde recepten, Visgerechten Tagged With: Feestrecept, Gezond, Goede voornemens, Snel klaar, Supersimpel, Voor grote gezelschappen

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWSTE RECEPTEN

  • Recept gevulde eieren met guacamole
  • Snelle hammousse zelf maken
  • Kruidnotenpudding met sinaasappelsaus
  • Mini-saucijzenbroodjes maken
  • Pasta met geroosterde-paprika-tapenade & dragon
  • Pappa al pomodoro (tomatensoep met brood)
  • Koffiecake met amandelcrumble
  • Gezonde kwarktaartjes met aardbeien

VOLG WHAT’S THAT SMELL

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

RECENTE REACTIES

  • Laura op Havermoutmuffins met frambozen
  • Willemijn op Pasta met romige tomaat-mascarponesaus
  • Erica op Pasta met romige tomaat-mascarponesaus
  • Willemijn op Hartige cake met pompoen & feta
  • Johanna op Hartige cake met pompoen & feta

BEKEND VAN

Koken met Willemijn Visser Nieuwe Meerbode

SUPPORTED BY

Recruitment

Willemijn Visser - zelfstandig redacteur

CATEGORIEËN

  • 3x favoriet
  • Avondeten
  • Bij de koffie/thee
  • Bijgerechten
  • Bonen- en peulvruchtenrecepten
  • Borrelrecepten
  • Broodbeleg
  • Brunchrecepten
  • Burgers maken
  • Chinese rijsttafel maken
  • Feestrecepten
  • Geen categorie
  • Gezonde recepten
  • Hartige-taart-recepten
  • Jam maken
  • Kipgerechten
  • Lunchrecepten
  • Magnetronkoken
  • Menu's
  • Nagerechten
  • Ontbijtrecepten
  • Ovengerecht
  • Pastarecepten
  • Pizza maken
  • Rijst- & noodlerecepten
  • Saladerecepten
  • Smoothierecepten
  • Soeprecepten
  • Stamppotrecepten
  • Stoofpotrecepten
  • Toetjesrecepten
  • Tortillarecepten
  • Vegetarische recepten
  • Visgerechten
  • Vleesgerechten
  • Wraps maken

Copyright © 2023 · Crave Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in