Mugcake met blauwe bessen & kaneel – recept
Porties Prep Tijd
1persoon 3minuten
Porties Prep Tijd
1persoon 3minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng in een grote mok eerst de droge ingrediënten: boekweitmeel, basterdsuiker, kaneel en het zout.
  2. Prak hier de banaan doorheen met een half geklutst eitje,de boter en de melk. Mix alle ingrediënten goed door elkaar met een vork.
  3. Roer als laatste de bevroren bosbessen door het deegmengsel. Zet de mok in de magnetron en ‘bak’ in 2 minuten op 900 wat klaar.
  4. Laat een minuutje of 2 afkoelen. Eet je mugcake met blauwe bessen & kaneel voor de tv, met een kleedje over je benen en een kopje thee erbij.
Notities
  • Geen boekweitmeel of amandelmelk in huis? Met zelfrijzend bakmeel en gewone melk gaat het ook best, maar het resultaat kan wel iets anders uitpakken.