Studentenlunchbroodje met ham, kaas & banaan
Maaltijd
Lunch
Keuken
Nederlands
Porties
Prep Tijd
2
personen
5
minuten
Kook Tijd
18
minuten
Porties
Prep Tijd
2
personen
5
minuten
Kook Tijd
18
minuten
Ingrediënten
1
Turks brood
12
plakken
schouderham
of achterham
6
plakken
kaas
belegen
2
el
paprikapoeder
pikant
2
grote
bananen
olijfolie
Instructies
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snij een groot rond Turks brood door midden, zodat je in feite twee ‘pizzabodems’ hebt.
Besprenkel beide bodems met olijfolie en beleg royaal met plakjes ham en kaas. Snij twee grote bananen in dunne plakjes en verdeel over de twee delen.
Bestrooi met pittig paprikapoeder en bak per helft af in circa 18 minuten.
Notities
Ook lekker met stukjes ananas (mag uit een blikje) in plaats van banaan.
Gerelateerd