Bietjesquinoa met mascarpone
Porties Prep Tijd
2personen 20minuten
Porties Prep Tijd
2personen 20minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook in je waterkoker en gooi in een pan die op het vuur staat. Kookt het water in de pan opnieuw? Doe dan de quinoa erbij en kook zo lang als op de verpakking staat aangegeven. (Even uit de prullenbak vissen dus…)
  2. Schil ondertussen de komkommer en was de bosuitjes.
  3. Snij de voorgekookte bietjes en komkommer in kleine blokjes, de augurken in plakjes en de bosui in ringetjes. Doe alles bij elkaar in een grote kom.
  4. Quinoa klaar? Giet af in een vergiet en gooi in de kom bij de rest.
  5. Schep nu de mascarpone door het mengsel en klaar is Kees!
Notities
  • Zet de peper- & zoutmolen op tafel. Mocht je de salade een beetje flauw vinden dan weet je wat je moet doen.