Broccolisalade met yoghurtdressing maken met nootjes & rozijnen
Porties Prep Tijd
2personen 15minuten
Porties Prep Tijd
2personen 15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook in de waterkoker. Maak de broccoli schoon en snij in kleine stukken. Het stammetje kun je ook prima eten trouwens, zolang je de harde, stugge schil maar wegsnijdt.
  2. Kook de broccoli circa 5 minuten. Hij moet frisgroen en stevig blijven, maar wel gaar. Spoel de gekookte broccoli af met koud water in een vergiet, zo gaart de groente niet door.
  3. Snij de ui in halve ringen en fruit in een koekenpannentje met wat olijfolie aan tot de stukjes zacht zijn.
  4. Snij de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Doe de broccoli in een mooie schaal.
  5. Bestrooi de broccoli met de pitten, noten, tomatenstukjes en ui. Meng met de yoghurt, en voeg naar smaak zout & peper toe.
Notities