Kaasstengels met tijm
Porties Prep Tijd
15kaasstengels 2minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
15kaasstengels 2minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Haal het bladerdeeg uit de vriezer. Snij elk plakje in 5 reepjes.
  2. Rasp de kaas. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Leg de reepjes bladerdeeg op de bakplaat en bestrijk met een kwastje met een beetje water.
  3. Strooi de kaas en gedroogde tijm over de bladerdeegstrookjes, een beetje ernaast is niet erg.
  4. Bak in circa 15 minuten goudbruin en knapperig.
Notities
  • Geen parmezaan in huis? Een restje andere geraspte kaas is ook prima.
  • Geen tijm? Gedroogde rozemarijn, maanzaadjes of sesamzaadjes kunnen ook heel lekker zijn. In geval van de zaadjes gebruik je in plaats van water een losgeklopt ei om de bladerdeegstrookjes te bestrijken, bij wijze van lijm.