Pastasalade met walnootpesto & salami recept
Porties Prep Tijd
2personen 20minuten
Porties Prep Tijd
2personen 20minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook in de waterkoker. Was de broccoli en snij in kleine roosjes.
  2. Kook de pasta in een grote pan met kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe 5 minuten voor de pasta klaar is de broccoli in dezelfde pan en laat meekoken.
  3. Maak nu de pesto. Doe de walnoten, basilicum, knoflook, olijfolie en de kaas in brokjes in een maatbeker en meng met de staafmixer fijn. Pesto te dik? Gewoon nog wat extra olijfolie erbij.
  4. Giet de pasta en broccoli af, doe terug in de pan en meng met de walnootpesto. Proef op zout en peper en voeg eventueel wat extra toe. Maak de pastasalade af met de vleeswaren.