• Home
  • Recepten
  • Instagram
  • Recepten-index
  • Over What’s that smell
  • Contact

Whatsthatsmell.nl

Foodblog voor elke dag

Studentenlunchbroodje met ham, kaas & banaan

16 september 2015 by Willemijn Leave a Comment

Van sommige dingen vergeet je domweg hoe lekker ze zijn. Ik geloof dat ik in mijn leven wel 100 stokbroodjes met ham, kaas en banaan uit de oven heb gegeten, maar ergens along the way ben ik deze fijne combi blijkbaar vergeten. Tot broertje M. onlangs kwam (koffiedrinken, eeeehm, ik bedoel) lunchen en hiervoor de boodschappen meenam. Goed bezig! Ik kon er de rest van de middag weer vol tegenaan.

Studentenlunchbroodje met ham, kaas & banaan
Studentenlunchbroodje met ham, kaas & banaan
Recept afdrukken
  • MaaltijdLunch
  • KeukenNederlands
Porties Prep Tijd
2 personen 5 minuten
Kook Tijd
18 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 5 minuten
Kook Tijd
18 minuten
Studentenlunchbroodje met ham, kaas & banaan
Studentenlunchbroodje met ham, kaas & banaan
Recept afdrukken
  • MaaltijdLunch
  • KeukenNederlands
Porties Prep Tijd
2 personen 5 minuten
Kook Tijd
18 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 5 minuten
Kook Tijd
18 minuten
Ingrediënten
  • 1 Turks brood
  • 12 plakken schouderham of achterham
  • 6 plakken kaas belegen
  • 2 el paprikapoeder pikant
  • 2 grote bananen
  • olijfolie
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snij een groot rond Turks brood door midden, zodat je in feite twee 'pizzabodems' hebt.
  2. Besprenkel beide bodems met olijfolie en beleg royaal met plakjes ham en kaas. Snij twee grote bananen in dunne plakjes en verdeel over de twee delen.
  3. Bestrooi met pittig paprikapoeder en bak per helft af in circa 18 minuten.
Notities
  • Ook lekker met stukjes ananas (mag uit een blikje) in plaats van banaan.
Deel dit Recept

Gerelateerd

Filed Under: Lunchrecepten Tagged With: Snel klaar, Supersimpel, Voor het hele gezin

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWSTE RECEPTEN

  • Recept gevulde eieren met guacamole
  • Snelle hammousse zelf maken
  • Kruidnotenpudding met sinaasappelsaus
  • Mini-saucijzenbroodjes maken
  • Pasta met geroosterde-paprika-tapenade & dragon
  • Pappa al pomodoro (tomatensoep met brood)
  • Koffiecake met amandelcrumble
  • Gezonde kwarktaartjes met aardbeien

RECENTE REACTIES

  • Laura op Havermoutmuffins met frambozen
  • Willemijn op Pasta met romige tomaat-mascarponesaus
  • Erica op Pasta met romige tomaat-mascarponesaus
  • Willemijn op Hartige cake met pompoen & feta
  • Johanna op Hartige cake met pompoen & feta

BEKEND VAN

Koken met Willemijn Visser Nieuwe Meerbode

SUPPORTED BY

Managementgoeroes

Willemijn Visser - zelfstandig redacteur

CATEGORIEËN

  • 3x favoriet
  • Avondeten
  • Bij de koffie/thee
  • Bijgerechten
  • Bonen- en peulvruchtenrecepten
  • Borrelrecepten
  • Broodbeleg
  • Brunchrecepten
  • Burgers maken
  • Chinese rijsttafel maken
  • Feestrecepten
  • Geen categorie
  • Gezonde recepten
  • Hartige-taart-recepten
  • Jam maken
  • Kipgerechten
  • Lunchrecepten
  • Magnetronkoken
  • Menu's
  • Nagerechten
  • Ontbijtrecepten
  • Ovengerecht
  • Pastarecepten
  • Pizza maken
  • Rijst- & noodlerecepten
  • Saladerecepten
  • Smoothierecepten
  • Soeprecepten
  • Stamppotrecepten
  • Stoofpotrecepten
  • Toetjesrecepten
  • Tortillarecepten
  • Vegetarische recepten
  • Visgerechten
  • Vleesgerechten
  • Wraps maken

VOLG WHAT’S THAT SMELL

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Copyright © 2025 · Crave Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in