Snelle hammousse zelf maken - Ik weet niet hoe dat vroeger bij jou thuis ging, maar mijn moeder kocht weleens een bakje hammousse bij de slager of … Lees meer
Mini-saucijzenbroodjes maken
Mini-saucijzenbroodjes maken - De ideale borrelhap is geen low-calorie-zoutje, plakje komkommer met hüttekäse of een bakje snoeptomaatjes. Nee, als je … Lees meer
Gevulde courgette met gehakt & kerrie
Gevulde courgette met gehakt & kerrie - #courgette en #zuccini schijnen populaire zoektermen te zijn op social media, maar ik moet eerlijk … Lees meer
Avocado uit de oven met ei & tomaat
Een echt rijpe avocado, dat is een waar genot. Zacht, romig, boordevol goede vetten, een textuur die smelt op je tong. Een onrijpe avocado … Lees meer
Snelle pasta met avocadomousse & gerookte zalm
Ik had hele andere eetplannen voor de avond maar na 45 minuten door de stromende regen naar huis fietsen had ik ineens niet zoveel zin meer om … Lees meer
Surimisalade en Surinaamse eiersalade zelf maken
Surimisalade en Surinaamse eiersalade zelf maken - Bij de supermarkt staan misschien wel 100 kuipjes kant-en-klare broodsalade. Een aantal ervan … Lees meer
Kruidenboter zelf maken
Kruidenboter zelf maken - Waarschuwing: deze homemade kruidenboter is tien keer, wat zeg ik, HONDERD keer veel beter dan de kant-en-klare meuk uit de … Lees meer
Tomaten-paprikasoep met gehaktballen
Soep voor twee? Laat me niet lachen. Soep maar je per definitie per liter. Of vijf. Ideaal om in te vriezen, of om een heel gezelschap mee te voeden. … Lees meer
Super-de-luxe weekendburger met blauwe kaas en bacon
Over het algemeen eet ik bijzonder weinig vlees. Oké, misschien een spekje hier of fliebertje vis daar, maar elke dag gehakt of kipfilet door mijn … Lees meer
Gevulde puntpaprika’s met kruidencouscous
Gevulde paprika's met couscous - Tijdens mijn studententijd at ik bij een vriendin voor het eerst couscous. Niet verkeerd, dus ik dacht: thuis ook … Lees meer