• Home
  • Recepten
  • Instagram
  • Recepten-index
  • Over What’s that smell
  • Contact

Whatsthatsmell.nl

Foodblog voor elke dag

Biefstukwraps met hummus en rucola

30 augustus 2015 by Willemijn Leave a Comment

Een smakelijke maaltijd bereiden kan doodeenvoudig zijn, zolang je maar de juiste spullen in huis haalt. Voor deze biefstukwraps met hummus en rucola – hét ideale maal op een zomerse zondagavond met, vooruit, nog één glaasje wijn erbij om het weekend gepast af te sluiten – is the key: biefstuk van goede kwaliteit. Ik probeer zelf niet meer in de valkuil van véél vlees voor weinig te trappen. Lekker biefstuk is mals en zacht, en heeft alleen een beetje peper & zout nodig om te shinen. Haal voor het optimale resultaat je vlees een uur voor tijd uit de koelkast.

Biefstukwraps met hummus en rucola
Biefstukwraps met hummus en rucola
Recept afdrukken
  • MaaltijdDiner
Porties Prep Tijd
2 personen 10 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 10 minuten
Biefstukwraps met hummus en rucola
Biefstukwraps met hummus en rucola
Recept afdrukken
  • MaaltijdDiner
Porties Prep Tijd
2 personen 10 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 10 minuten
Ingrediënten
  • 4 tortilla´s
  • 200 g hummus (=1 bakje)
  • 75 g rucola
  • 1,5 rode paprika (ik heb een puntpaprika gebruikt)
  • 300 g biefstuk (van goede kwaliteit)
  • 2 eetrijpe avocado's
  • peper & zout
  • blokje parmezaan
  • olijfolie om in te bakken
Porties: personen
Instructies
  1. Verhit een grilpan met een scheutje olijfolie. Bestrooi de biefstukjes aan beide kanten met zout en peper. Leg het vlees in de pan en bak aan beiden kanten op hoog vuur circa 1-2 minuten.
    Biefstukwraps met hummus en rucola
  2. Leg de biefstukjes op een bord en laat even rusten. Was en snij onderstukken de paprika in dunne reepjes of ringen, en snij de avocado in plakjes.
  3. Besmeer twee tortilla's met een laag hummus (niet te zuinig!). Strooi op elke tortilla een goede hand rucola, wat paprika en avocado.
  4. Snij één van de twee biefstukjes in plakjes en verdeel over de tortilla. Maak het gerecht af door er wat Parmezaanse kaas overheen te raspen.
  5. Doorloop voor ronde 2 stap 3 & 4 :-).
Deel dit Recept

Gerelateerd

Filed Under: Tortillarecepten, Wraps maken Tagged With: Snel klaar, Supersimpel

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWSTE RECEPTEN

  • Recept gevulde eieren met guacamole
  • Snelle hammousse zelf maken
  • Kruidnotenpudding met sinaasappelsaus
  • Mini-saucijzenbroodjes maken
  • Pasta met geroosterde-paprika-tapenade & dragon
  • Pappa al pomodoro (tomatensoep met brood)
  • Koffiecake met amandelcrumble
  • Gezonde kwarktaartjes met aardbeien

RECENTE REACTIES

  • Laura op Havermoutmuffins met frambozen
  • Willemijn op Pasta met romige tomaat-mascarponesaus
  • Erica op Pasta met romige tomaat-mascarponesaus
  • Willemijn op Hartige cake met pompoen & feta
  • Johanna op Hartige cake met pompoen & feta

BEKEND VAN

Koken met Willemijn Visser Nieuwe Meerbode

SUPPORTED BY

Managementgoeroes

Willemijn Visser - zelfstandig redacteur

CATEGORIEËN

  • 3x favoriet
  • Avondeten
  • Bij de koffie/thee
  • Bijgerechten
  • Bonen- en peulvruchtenrecepten
  • Borrelrecepten
  • Broodbeleg
  • Brunchrecepten
  • Burgers maken
  • Chinese rijsttafel maken
  • Feestrecepten
  • Geen categorie
  • Gezonde recepten
  • Hartige-taart-recepten
  • Jam maken
  • Kipgerechten
  • Lunchrecepten
  • Magnetronkoken
  • Menu's
  • Nagerechten
  • Ontbijtrecepten
  • Ovengerecht
  • Pastarecepten
  • Pizza maken
  • Rijst- & noodlerecepten
  • Saladerecepten
  • Smoothierecepten
  • Soeprecepten
  • Stamppotrecepten
  • Stoofpotrecepten
  • Toetjesrecepten
  • Tortillarecepten
  • Vegetarische recepten
  • Visgerechten
  • Vleesgerechten
  • Wraps maken

VOLG WHAT’S THAT SMELL

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Copyright © 2025 · Crave Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in