Hutspot maken is doodeenvoudig. Je hebt drie gelijke delen wortelen, aardappelen en uien nodig, een beetje geduld, wat smaakmakers, én... Een stamper … Lees meer
Pasta met paddenstoelen & truffelolie
Truffelolie, wat een uitvinding is dat! De mascarpone in dit recept maakt de pasta lekker romig maar dat beetje truffel-flavour heeft het echt een … Lees meer
Kaasuienmuffins
Een van mijn absolute eetzondes zijn de kaasuienbroodjes van de bakker. Koud, warm, het maakt me niks uit. Zolang er maar véél kaas en véél ui op zit, … Lees meer
Oer-Hollandse erwtensoep maken
Oer-Hollandse erwtensoep maken - Ik ben dol op het sinterklaasfeest. De liedjes, de gezelligheid, de tradities. Met z’n allen rondom een wasmand … Lees meer
Winterse boerenkoolcouscous met feta
Winterse boerenkoolcouscous met feta - Een flink bord oldskool boerenkoolstamppot op z'n tijd is natuurlijk best lekker, maar je kunt zoveel meer met … Lees meer
Klassieke goulashsoep maken
Goulashsoep maken vergt veel geduld. 4-4,5 uur pruttelen en je vindt een gouden goedje in de pan. En dat terwijl je je 2 uur ervoor nog afvroeg of het … Lees meer
Pilav recept met perzik en kokosrasp
Dit is misschien wel het eerste gerecht dat ik van mijn moeder heb leren maken. Het is simpel te bereiden, uiterst geschikt voor grote gezelschappen … Lees meer
Hartige cake met pompoen & feta
Ik ben altijd op zoek naar receptjes die me helpen om meer groente te eten gedurende de dag. Deze hartige cake met pompoen & feta past perfect in … Lees meer
Courgetti met rode pastasaus en hüttenkäse
Ik schreef eerder al hoe blij ik ben met mijn Spirelli spiraalsnijder (dank nog Laura en Johan!), dus ik gebruik 'm vandaag lekker weer om een van … Lees meer
Tomaten-paprikasoep met gehaktballen
Soep voor twee? Laat me niet lachen. Soep maar je per definitie per liter. Of vijf. Ideaal om in te vriezen, of om een heel gezelschap mee te voeden. … Lees meer