Het regende de hele dag pijpenstelen, dus erg veel zin om naar de supermarkt te fietsen had ik niet. Maar mijn koelkast was nagenoeg leeg. Tja, wat … Lees meer
Flauta’s met kip stap-voor-stap
Hebben jullie dat nu ook? Als ik iets met tortillawraps of rotipannenkoeken maak, hou ik er regelmatig één of twee over. Heel irritant, want hoewel ik … Lees meer
Pompoensoep met appel & gember
Hoera, het is herfst! Natuurlijk, ik ga de komende weken ongetwijfeld minimaal een keer of 6 tot op mijn onderbroek natregenen op de fiets naar werk. … Lees meer
Gado gado met homemade pindasaus
Mijn guilty pleasure is de afhaalchinees. Of bezorgindo, haha. Loempia's, nasi, foo yong hai, gado gado, I LOVE IT! En ja-haaa, ik snap zelf wel dat … Lees meer
Courgetti met rode pastasaus en hüttenkäse
Ik schreef eerder al hoe blij ik ben met mijn Spirelli spiraalsnijder (dank nog Laura en Johan!), dus ik gebruik 'm vandaag lekker weer om een van … Lees meer
Coq au vin mét verrassend wijnadvies
Een kleine waarschuwing vooraf: dit recept is niets voor de weak-hearted thuiskoks. Tijdens het in stukken hakken van mijn Bourgogne-kip bedacht ik me … Lees meer
Spaghetti met groene pesto & cherrytomaatjes
Spaghetti met groene pesto & cherrytomaatjes - Kennen jullie dat? Als ik een avond alleen thuis ben, heb ik doorgaans wél zin om lekker te eten … Lees meer
Mijn caesarsalade recept
Mijn caesarsalade recept - De caesarsalade is niet, zoals je misschien vermoedt, vernoemd naar Julius Caesar. Een ijdele Amerikaanse chef-kok bedacht … Lees meer
Kruidenboter zelf maken
Kruidenboter zelf maken - Waarschuwing: deze homemade kruidenboter is tien keer, wat zeg ik, HONDERD keer veel beter dan de kant-en-klare meuk uit de … Lees meer
Tagliatelle met komkommer en gerookte zalm
Dit recept leerde ik van mijn moeder, die het op haar beurt doorkreeg van een tante. Het is, zoals mijn eega gisteren aan tafel fijntjes opmerkte, … Lees meer









